Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate – Apise.ro

1. Introducere Această Politică de Confidențialitate explică modul în care Apise.ro colectează, utilizează și protejează informațiile personale ale utilizatorilor. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

2. Informații Colectate Apise.ro poate colecta următoarele tipuri de informații:

  • Informații personale: nume, adresă de email, număr de telefon și alte informații similare.
  • Informații de utilizare: date despre cum interacționați cu site-ul nostru, inclusiv adresa IP, tipul browser-ului, paginile vizitate și timpul petrecut pe site.
  • Cookie-uri: fișiere de date plasate pe dispozitivul dumneavoastră pentru a îmbunătăți experiența de utilizare și pentru a ne ajuta să analizăm modul de utilizare a site-ului.

3. Utilizarea Informațiilor Informațiile colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Furnizarea serviciilor: pentru a vă permite să creați un cont, să postați anunțuri și să interacționați cu alți utilizatori.
  • Îmbunătățirea site-ului: pentru a înțelege cum este utilizat site-ul nostru și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și conținutul acestuia.
  • Comunicare: pentru a vă trimite notificări importante, actualizări sau oferte speciale legate de site-ul nostru.
  • Securitate: pentru a detecta și preveni activitățile frauduloase sau abuzive.

4. Divulgarea Informațiilor Apise.ro nu va vinde, închiria sau divulga informațiile personale ale utilizatorilor către terțe părți, cu excepția următoarelor cazuri:

  • Furnizori de servicii: putem partaja informațiile cu furnizorii de servicii care ne ajută să operăm site-ul și să oferim serviciile noastre.
  • Conformitatea legală: putem divulga informațiile pentru a respecta obligațiile legale, pentru a răspunde cererilor autorităților competente sau pentru a proteja drepturile, proprietatea și siguranța Apise.ro și a utilizatorilor noștri.

5. Securitatea Informațiilor Apise.ro ia măsuri adecvate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor împotriva accesului neautorizat, alterării, divulgării sau distrugerii. Totuși, niciun sistem de securitate nu este infailibil, iar utilizatorii trebuie să fie conștienți că există riscuri inerente în transmiterea informațiilor prin internet.

6. Drepturile Utilizatorilor Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile lor personale deținute de Apise.ro. De asemenea, utilizatorii pot să-și retragă consimțământul pentru prelucrarea datelor lor personale în orice moment. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected].

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Apise.ro își rezervă dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, iar utilizatorii vor fi notificați prin intermediul site-ului nostru. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

8. Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected].