Termeni și Condiții

Termeni și Condiții – Apise.ro

1. Introducere Bine ați venit pe Apise.ro, un site de anunțuri matrimoniale gratuite. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Acceptarea Termenilor Accesarea și utilizarea Apise.ro implică acceptarea acestor Termeni și Condiții. Apise.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând acești termeni, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorului să verifice periodic acești termeni pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

3. Eligibilitate Pentru a utiliza Apise.ro, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să aveți capacitatea legală de a încheia un contract obligatoriu. Utilizatorii sub vârsta de 18 ani nu au voie să utilizeze acest site.

4. Înregistrarea și Contul Utilizatorului Pentru a posta anunțuri pe Apise.ro, trebuie să vă înregistrați și să creați un cont. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei și a informațiilor de cont. Vă angajați să furnizați informații corecte și complete în timpul procesului de înregistrare și să actualizați aceste informații în cazul în care intervin modificări.

5. Utilizarea Site-ului Utilizatorii sunt de acord să utilizeze Apise.ro în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Este interzisă postarea de conținut care este ilegal, ofensator, defăimător, sau care încalcă drepturile altor persoane. Apise.ro își rezervă dreptul de a elimina orice conținut care încalcă aceste reguli, fără notificare prealabilă.

6. Drepturile de Proprietate Intelectuală Toate materialele de pe Apise.ro, inclusiv dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini și software, sunt proprietatea Apise.ro sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Utilizatorii nu au voie să reproducă, distribuie sau să creeze lucrări derivate din aceste materiale fără permisiunea scrisă a Apise.ro.

7. Limitarea Răspunderii Apise.ro nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori, omisiuni, întreruperi, ștergeri, defecte, întârzieri în operare sau transmisie, furt sau distrugere, acces neautorizat la, sau alterare a comunicațiilor utilizatorilor. Utilizatorii folosesc Apise.ro pe propriul risc.

8. Confidențialitate Politica noastră de confidențialitate explică modul în care colectăm și folosim informațiile dumneavoastră personale. Utilizând Apise.ro, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea acestor informații conform politicii noastre de confidențialitate.

9. Rezilierea Apise.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau anula contul unui utilizator în orice moment, din orice motiv, fără notificare prealabilă. Utilizatorii pot, de asemenea, să își închidă contul în orice moment, contactând echipa noastră de suport.

10. Legislația Aplicabilă Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice dispută rezultată din sau în legătură cu acești termeni va fi soluționată de instanțele competente din România.

11. Contact Pentru orice întrebări sau probleme legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected].